Gépgyártás

Vállalatunk több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik szerszámgépgyártás terén, ezidő alatt Magyarország elsőszámú szerszámgépgyártójává váltunk. Mára Oroszországtól Kanadáig, rengeteg helyen vannak jelen az általunk gyártott gépek.

Strigon MZ portálmaró gép

MZ portálmaró gép

MZ típusjelű megmunkáló központjaink merev portállal és mozgó asztallal dolgoznak. Főként a közepes méretű összetett alkatrészek megmunkálására előnyös ez az elrendezés. A nagy forgácsolási teljesítményt a gép masszív kialakítása , és a főhajtás biztosítja. Az automata szerszámcserének és nagy anyagleválasztásnak köszönhetően ideális választás lehet a nehézgépipar számára.

Strigon MZP portálmaró gép

MZP portálmaró gép

MZP típusjelű gépünk mozgó portállal rendelkezik és ez cégünk legnépszerűbb terméke. Partnereink főként a gép optimalizált robusztus konstrukciójáért, nagy forgácsoló-teljesítményéért és a jó helykihasználása miatt választják. Nehéz és nagy méretű alkatrészek gyors és pontos megmunkálását teszik lehetővé nagyon jó ár-érték arányban. Pl. darualkatrészek, energetikai öntvényalkatrészek, villamosalvázak megmunkálása.

Strigon MZPG mozgógerendás portálmaró gép

MZPG mozgógerendás portálmaró gép

MZPG típusjelű megmunkáló központjaink mozgó portálosak és állítható keresztgerendával rendelkeznek . Ezek cégünk legnagyobb gépei. Megrendelőink a gép masszív konstrukciója és az extra magas méretű alkatrészek megmunkálásának lehetősége miatt választják ezt a konfigurációt. Ez a gép lehetőséget nyújt a legösszetettebb és extra nagy alkatrészek megmunkálására is. Tipikus felhasználási területe pl. bányagép daruk megmunkálása, nagy méretű hegesztett alkatrészek megmunkálása, stb…

Strigon MZPG-TT mozgógerendás portálmaró gép,körasztallal

MZPG-TT mozgógerendás portálmaró gép,körasztallal

MZPG-TT típusjelű megmunkáló központjaink mozgó portálosak, állítható keresztgerendával és karusszel-asztallal. Ez a legsokoldalúbb konfiguráció. Megrendelőink a gép masszív konstrukciója, a karusszeles kiegészítés és az extra magas méretű alkatrészek megmunkálásának lehetősége miatt választják ezt a konfigurációt. Lehetővé teszi nagy és összetett munkadarabok marását, fúrását, esztergálását és opcióként köszörülését is.Tipikus felhasználási területe pl. hegesztett és öntvény forgástestek, bányagép daruk és nagy méretű hegesztett alkatrészek megmunkálása, stb… Az MZPG-TT a legigényesebb partnerek választása: teljesítmény, pontosság, sokoldalúság és bővíthetőség.

Strigon MZPH portálmaró gép

MZPH portálmaró gép

MZPH típusjelű központjaink a rugalmas és gyors megmunkálásokra optimalizált gépek. Nagyon összetett térbeli alakos felületek megmunkálása esetén ajánljuk partnereinknek. A gép szimultán 5D megmunkálásra képes és teljesen zárt munkaterülettel rendelkezik . Tipikus alkatrészek pl. a fröccsöntő vagy présszerszámok, turbinalapátok vagy egyéb, szabad térbeli felülettel rendelkező bonyolult munkadarabok.

Strigon MTT Karusszel eszterga

MTT karusszel eszterga

MTT típusjelű karusszel-esztergáink masszív portál rendszerű kialakításuk miatt nagy teljesítményű forgácsolásra képesek. Ugyanakkor kiválóak a nagy bonyolultságú öntvény, és hegesztett alkatrészek megmunkálásához.

Strigon MZPH-4S, Esztergomi szerszámgépgyár, Machine tools

MZPH-4S

A 4 orsós fúró-marógép kiválóan alkalmas hőcserélő lemezek fúrására, marására. A 4 főorsó külön-külön is programozható.

N

Szakmai tapasztalat

Vállalatunk több mint 60 éve szolgálja ügyfeleit, jelenleg piacvezető tudás birtokában képes kiszolgálni vevőit!

N

Elégedettségi garancia

Cégünknek sok száz elégedett ügyfele volt már, referenciáink közt több kontinens kiválóan kiszolgált cégei szerepelnek!

N

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan, és teljeskörűen kiszolgálva fogják önt tájékoztatni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!